fredag 10 oktober 2014

Brev till banken Nordea som jag haft i över 15 år.

Följande brev skickade jag den 31 Juli i år till min kontaktperson på Nordea samt hans kontorschef . Kopia fick även Annika och Torsten från Nordea samt Jon från Dagens Industri och Elisabeth på företagarna.


Hej IvanJag har använt Postgirot via posten som sedemera blev Plusgirot i 15 år som betalningslösning och därmed varit kund i många år. Men nu när funktionen girolink försvinner och ni inte är intresserade att låna ut pengar i Sverige utan hellre lånar ut till oligarker som Chemezov i Ryssland. Det känns bara så konstigt och märkligt att läsa Annika Winsth uttalande med kommentaren "De har svårt att hitta kapital" om små och medelstora företags situation och sedan understryka att "Framöver kommer nyföretagande och entreprenörer att vara ännu viktigare för svensk tillväxt osv" allt ur Dagens industri Almedalsbilaga den 4 Juli. Att det är svårt att hitta kapital klargkorde jag även för Magnus Liljenberg som var med på ett "Connect" möte där jag skulle presentera mina framtidsplaner och visioner där jag även passade på att förklara hur min banksituation/problematik sett ut genom mina år som entreprenör. Och som jag skrev till dig efter att du senast sagt att vi har för låg soliditet trots att du inte fördjupat dig och kunnat konstatera att det finns fastigheter som har övervärden på flera miljoner. Ta bort sloganen Nordea "making it Possible"

Vad blev responsen? Responsen uteblev helt från alla håll. Man blir trött och besviken att ingen tar ansvar för sin yrkesroll utan istället låta företagare missa möjligheter som går stick i stäv med Nordeas slogan " Making it Possible".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar