tisdag 11 september 2012

Ny Ford som läcker in vatten!

 

Har köpt en ny Ford Transit för ett år sedan som vi kört endast 300mil med. Den läckte in vatten i kupen så vi lämnade ut den på Hedbergs Bil i Malmö för åtgärd. Vi fick tillbaka den och efter några dagar kom en faktura på montering av ett kupefilter samt kostnaden för kupe filtret. Jag ringer ut och frågar varför? Då får jag till svar att detta filter är inte standard!!! Och???? Undrar jag. Jag får till svar att det är så de åtgärdar felet...... Jag menar på att om man säljer en splitter ny bil så borde den vara konstruerad så det inte läcker in annars så är det ett konstruktionsfel och då ska man inte behöva betala för ett filter med montering utan detta är ett garanti jobb för att avhjälpa felet. Det var dock inte Ford & Hedbergs bils åsikt. 

Intressant och se hur det slutar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar