torsdag 8 maj 2014

Vad gjorde Bill Clinton & Monica Lewinsky?

Enl. Monica Lewinskys vittnesmål.
President Clinton och Monica Lewinsky på ett officiellt foto från Vita huset den 17 november 1995. Senare samma kväll träffades paret i Ovala rummet. Enligt Lewinsky, ”drog han ner gylfen och blottade sig” och hon utförde oralsex.
Foto: AP

15 november 1995
  För att flirta med Clinton, lyfte hon jackan baktill och visade trosan som stack upp ovanför byxan.
  Vid 22-tiden på kvällen befann Lewinsky sig ensam i stabschefens kontor, då presidenten kom.
  Hon och presidenten kysstes. Hon knäppte upp jackan och han smekte hennes bröst med händerna och munnen.
  Presidenten fortsatte telefonsamtalet och hon utförde oralsex.
  
Den 17 november 1995
Monica Lewinsky och presidenten gick mot det privata kontoret. Där, antingen i korridoren eller badrummet, kysstes de.
  Efter några minuter sa hon åt honom att hon måste gå tillbaka till sitt skrivbord. Presidenten föreslog att hon skulle hämta en bit pizza åt honom.
  Några minuter senare återvände hon. Ett flertal vittnen bekräftar att de var ensamma en kort stund.
  Lewinsky vittnar om att hon och presidenten kysstes, och presidenten rörde vid hennes bara bröst med sina händer och sin mun. Clinton fick ett telefonsamtal. Under samtalet, ”drog han ner gylfen och blottade sig” och hon utförde

oralsex. Än en gång stoppade han henne innan han fick utlösning.
  
Nyårsafton, den 31 december 1995
Presidenten kom i korridoren från det Ovala Rummet och såg Ms Lewinsky. Hon berättade vad hon hette – hon hade intrycket av att han hade glömt henne under de sex veckor som hade gått sedan de träffats senast.
  Enligt Monica Lewinsky gick de mot hans kontor.
”Och sedan...kysstes vi och han lyfte upp min jumper och blottade mina bröst och smekte dem med sina händer och med sin mun” Hon utförde oralsex. Ännu en gång stoppade han henne innan han fick utlösning eftersom.
  
Den 7 januari 1996
President Clinton ringde Lewinsky tidigt på eftermiddagen:
”Han sa att han skulle gå till kontoret snart. Oh, sa jag, vill du ha sällskap? Och han sa, det skulle vara fantastiskt.”
”Vi hade bestämt att han skulle ha dörren till sitt kontor öppen och jag skulle gå förbi kontoret med några papper och sedan ...skulle han stoppa mig och bjuda in mig. Det var exakt vad som hände. ...Vi samtalade i tio minuter i Ovala Rummet... Sedan gick vi in i det bakre kontoret och vi blev intima i badrummet.”
  Under mötet kysstes Monica Lewinsky och presidenten, han rörde hennes bara bröst med sina händer och med sin mun. Presidenten ”talade om att utföra oralsex på mig” enligt Lewinsky. Men hon stoppade honom eftersom hon hade mens. I stället gav hon presidenten oralsex.
  Efteråt gick de till Ovala Rummet och pratade.
”Han tuggade på en cigarr. Och sedan hade han cigarren i sin hand och han tittade på cigarren på ett skämtsamt sätt. Jag tittade på cigarren och jag tittade på honom och jag sa, vi kan göra det också någon gång”, berättar Monica Lewinsky.

Den 21 januari 1996
Monica Lewinsky berättar att hon såg presidenten vid hissen och han bjöd in henne till Ovala Rummet:
”Vi hade...haft telefonsex för första gången veckan dessförinnan och jag kände mig litet osäker på om han hade gillat det eller inte.”
  De fortsatte att tala när de gick i korridoren. Sedan, mitt i en mening, ”började han kyssa mig.” Han lyfte upp hennes topp och rörde vid hennes bröst med sina händer och sin mun. Hon gav honom oralsex.
  
Den 4 februari 1996
På Monica Lewinskys förslag, möttes hon och presidenten i korridoren som av en slump, ”för
är det hände av en slump, så brukade det fungera bra,” sedan gick de till det privata kontoret där de kysstes.
”Han knäppte upp min klänning och min behå, och liksom föste undan klänningen från mina axlar och flyttade på min behå... Han tittade på mig och rörde vid mig och talade om hur vacker jag var.”
Han rörde hennes bröst med sina händer och sin mun, rörde vid hennes kön, först utanpå hennes trosor och sedan direkt. Hon gav honom oralsex.
  
Söndagen 31 mars 1996
Enligt Monica Lewinsky ringde presidenten till hennes arbetsplats och föreslog att hon skulle komma till hans arbetsrum och låtsas ha med sig papper.
  I mappen hon bar låg en present till Clinton, en Hugo Boss-slips. I hallen utanför hans arbetsrum kysstes de.
”Han fokuserade enbart på mig, han kysste mina bara bröst och smekte mitt könsorgan.”
  Vid ett tillfälle stack han en cigarr i hennes vagina, tog ut den och satte den i munnen och sa ”Det smakar gott”.
  
Påskdagen 7 april 1996
Clinton ringde hem till Monica Lewinsky. Hon berättade att hon blivit förflyttad och skulle sluta på måndagen.
”Jag grät och frågade om jag fick hälsa på honom och det gick bra”.
  I Vita huset gick de in i hans privata arbetsrum. Presidenten kysste henne på brösten och smekte henne.
  Monica Lewinsky utförde oralsex på honom. Presidenten fick inte utlösning. Samtidigt ropade någon att presidenten hade telefon. Han tog samtalet på sitt kontor. Presidenten antydde att Monica Lewinsky skulle ge honom oralsex medan han pratade och hon gjorde det.
  Några minuter senare blev de avbrutna när någon ropade på presidenten. Monica Lewinsky försvann fort därifrån.
  
28 februari 1997
Monica Lewinsky deltog i en bandning av presidentens radiotal.
  Hon bar en marinblå klänning från affärskedjan Gap och fotograferades tillsammans med presidenten. De hade inte varit ensamma på nästan ett år och hon var nervös.
  De var ensamma i ca 20 minuter på hans kontor.
”Jag tjatade på honom att han skulle kyssa mig för det var så länge sedan vi hade varit ensamma.”
  Presidenten gav henne presenter, en hattnål och en bok.
  Efter det gick de ut i hallen.
”Vi kysste varandra och han knäppte upp min klänning och smekte mina bröst medan jag ännu hade bh:n på. Och sedan tog han fram mina bröst och kysste och smekte dem.
Och sedan smekte jag honom i skrevet genom byxorna och jag tror att jag knäppte upp hans skjorta och kysste hans bröstkorg. Och sedan ville jag ge honom oralsex och gjorde det. Jag tyckte att jag hörde någon i korridoren så vi gick in på toaletten.
Jag fortsatte utföra oralsex och sedan puffade han undan mig som han alltid brukade innan han fick utlösning. Och jag reste mig upp och sa... jag tycker så mycket om dig... jag förstår inte varför du inte vill låta mig... få dig att komma. Det är viktigt för mig, det känns inte rätt annars.”
  De såg på varandra en stund. Sedan sa han: ”Jag vill inte göra dig besviken” och gick med på att hon gav honom utlösning för första gången.
  När Monica Lewinsky nästa gång tog fram klänningen såg hon att det fanns fläckar på höften och bröstet. FBI har senare konstaterat att fläckarna är presidentens sperma.
  
Den 29 mars 1997
Presidenten hade någon vecka tidigare skadat sig i ett fall och gick på kryckor.
Enligt Lewinsky började deras sexuella möte med en plötslig kyss.
  Presidenten knäppte upp hennes blus och rörde vid hennes bröst utan att ta av hennes behå.
”Han fortsatte med att stoppa in sin hand i mina byxor och jag drog ner blixtlåset för att göra det lättare. Och jag hade inga trosor på mig. Och han stimulerade mig med handen.”
  Lewinsky berättar att hon får fyra orgasmer vid tillfället.
”Jag ville att han skulle röra mitt kön med sitt kön”, berättar Monica Lewinsky, och det gjorde han, helt lätt utan att föra in sin penis. Sedan gav hon honom oralsex, återigen tills han fick utlösning. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar